Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 876 770 917

Меню
Меню

Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Motorola

Бебефон с камера Motorola PIP1200
SALE
- 30,00 лв.
Бебефон IP камера Motorola PIP1010-Copy
SALE
- 100,00 лв.
Видео бебефон Motorola VM482
SALE
- 20,00 лв.
Аудио бебефон Motorola AM24
SALE
- 10,00 лв.
Видео бебефон Motorola VM483
SALE
- 30,00 лв.

Motorola

Motorola е американска международна комуникационна компания. На 4 януари 2011 г. компанията е разделена на 2 независими части: Motorola Mobility, която се занимава с производство на мобилни телефони, смартфони, таблети и Motorola Solutions - с производство на продукти, използвани главно от индустрията и големи корпорации като мрежови системи и устройства, радиотехника. Марката гарантира високо качество и безпроблемна работа на своите продукти. Освен мобилни телефони Motorola произвежда и бебефони , които са два вида: аудио и видео. Продуктите на марката са достъпни и с доказано качество. Бебефоните Motorola имат различни мелодии и дисплеи. Те са полезно устройство не само за бебето, но и за цялото семейство.
Motorola Изображение

Motorola е американска международна комуникационна компания. На 4 януари 2011 г. компанията е разделена на 2 независими части: Motorola Mobility, която се занимава с производство на мобилни телефони, смартфони, таблети и Motorola Solutions - с производство на продукти, използвани главно от индустрията и големи корпорации като мрежови системи и устройства, радиотехника.

Марката гарантира високо качество и безпроблемна работа на своите продукти. Освен мобилни телефони Motorola произвежда и бебефони, които са два вида: аудио и видео. Продуктите на марката са достъпни и с доказано качество. Бебефоните Motorola имат различни мелодии и дисплеи. Те са полезно устройство не само за бебето, но и за цялото семейство.

Сравнение на продукти