Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 876 770 917

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Цвят/Тема

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi: избора на модерните родители Maxi-Cosi прави интелигентни решения за мобилност и грижа за ежедневния ви семеен живот. Maxi-Cosi обича родителите и са проектирали едни от най-безопасните, практични и удобни детски колички и столчета за кола, налични на пазара. Високо качество на продуктите. Maxi-Cosi, марка на Dorel Juvenile Dorel Juvenile създават иновативни продукти и услуги за подрастващи деца. Техните силни марки Maxi-Cosi, Quinny, Safety 1st, Tiny Love и Baby Art могат да бъдат намерени в над 100 страни по света. Дорел поставят за своя мисия да се грижат за скъпоценния живот на децата, поради тази причина те се стремят да бъдат еталон на пазара по отношение на иновациите и безопасността. Основана в Холандия през 1984 г., Maxi-Cosi създаде първото детско столче за кола с изчерпателни функции за безопасност на европейския пазар. Всеки в Maxi-Cosi си е поставил една единствена мисия: да разбере какво означава да си модерен родител. Да разбере истинските възходи и падения на семейния живот. Да е наясно с ежедневния стрес, тежестта и несигурността на родителството. И най-важното, да оцени абсолютната радост, която идва с това да си майка или татко. Това знание, съчетано с дългогодишен опит в разработването на технологията Maxi-Cosi, означава, че те правят иновации, за да решават проблемите, които никой друг не прави. Така родителите могат да фокусират вниманието си върху децата си, докато Maxi-Cosi работи усилено, за да ги предпази с помощта на изследвания и разработки.
Maxi-Cosi Изображение

Maxi-Cosi: избора на модерните родители

Maxi-Cosi прави интелигентни решения за мобилност и грижа за ежедневния ви семеен живот. Maxi-Cosi обича родителите и са проектирали едни от най-безопасните, практични и удобни детски колички и столчета за кола, налични на пазара. Високо качество на продуктите.

Maxi-Cosi, марка на Dorel Juvenile

Dorel Juvenile създават иновативни продукти и услуги за подрастващи деца. Техните силни марки Maxi-Cosi, Quinny, Safety 1st, Tiny Love и Baby Art могат да бъдат намерени в над 100 страни по света. Дорел поставят за своя мисия да се грижат за скъпоценния живот на децата, поради тази причина те се стремят да бъдат еталон на пазара по отношение на иновациите и безопасността.

Основана в Холандия през 1984 г., Maxi-Cosi създаде първото детско столче за кола с изчерпателни функции за безопасност на европейския пазар. Всеки в Maxi-Cosi си е поставил една единствена мисия: да разбере какво означава да си модерен родител. Да разбере истинските възходи и падения на семейния живот. Да е наясно с ежедневния стрес, тежестта и несигурността на родителството. И най-важното, да оцени абсолютната радост, която идва с това да си майка или татко. Това знание, съчетано с дългогодишен опит в разработването на технологията Maxi-Cosi, означава, че те правят иновации, за да решават проблемите, които никой друг не прави. Така родителите могат да фокусират вниманието си върху децата си, докато Maxi-Cosi работи усилено, за да ги предпази с помощта на изследвания и разработки.

Сравнение на продукти