Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 876 770 917

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Цвят/Тема

Globber

Globber

Globber  бе създаден през 2014г от екип с повече от 20 години опит в скутерите и бързо спечели международен успех, за да се превърне в ключов играч на пазара на скутери. Тротинетките Globber за малки, деца, тийнейджъри и възрастни вече се предлагат в над 85 страни и 1 скутер Globber се продава на всеки 30 секунди! Globber е известен със своите пионерски и иновативни патентовани дизайни - удобни, безопасни и висококачествени скутери, балансиращи велосипеди и триколки за всички членове на семейството, така че определено има продукт на Globber, който да отговаря на вашите нужди, независимо дали е за Вас или вашето дете.
Globber Изображение

Globber бе създаден през 2014г от екип с повече от 20 години опит в скутерите и бързо спечели международен успех, за да се превърне в ключов играч на пазара на скутери. Тротинетките Globber за малки, деца, тийнейджъри и възрастни вече се предлагат в над 85 страни и 1 скутер Globber се продава на всеки 30 секунди!

Globber е известен със своите пионерски и иновативни патентовани дизайни - удобни, безопасни и висококачествени скутери, балансиращи велосипеди и триколки за всички членове на семейството, така че определено има продукт на Globber, който да отговаря на вашите нужди, независимо дали е за Вас или вашето дете.

Сравнение на продукти