Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 876 770 917

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Цвят/Тема

Doomoo

Doomoo

Мекотата и комфортът са това, което означава Doomoo. Те са решаващите съставки във всичко, което правим и за което мислим. „Растете в комфорт“ не е само за удобни продукти, а за това, което можете да постигнете благодарение на тях. Името doomoo идва от "doux" и "mou", които са френските думи за мек и гъвкав. doomoo е направен от реални хора. Основана в Белгия през 1990 г., след пристигането на първите им деца, Филип и брат му Пиер са основателите на doomoo. Екипът на doomoo постепенно се разраства, но едно нещо остава същото: ние започваме да проектираме нещо само ако сме убедени, че ще бъде страхотно допълнение към нашите собствени семейства.
Doomoo Изображение

Мекотата и комфортът са това, което означава Doomoo. Те са решаващите съставки във всичко, което правим и за което мислим. „Растете в комфорт“ не е само за удобни продукти, а за това, което можете да постигнете благодарение на тях.

Името doomoo идва от "doux" и "mou", които са френските думи за мек и гъвкав. doomoo е направен от реални хора. Основана в Белгия през 1990 г., след пристигането на първите им деца, Филип и брат му Пиер са основателите на doomoo. Екипът на doomoo постепенно се разраства, но едно нещо остава същото: ние започваме да проектираме нещо само ако сме убедени, че ще бъде страхотно допълнение към нашите собствени семейства.

Сравнение на продукти