Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 876 770 917

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Цвят/Тема

Chillafish

Chillafish

Chillafish - създаване на функционални и красиви играчки, които вдъхновяват децата по света да играят активно по здравословен начин, развивайки двигателните си умения от ранна възраст. Chillafish (Чилафиш) е белгийска марка създадена през 2011 година. Екипът е млад и със свежи идеи, затова и продуктите носят този цветен и свободен дух в себе си.  Charlie е първият велосипед за баланс! Този сладък тренажор за балансиране предлага на най-малките ездачи висококачествен 10-инчов велосипед за балансиране с интегрирана дръжка за носене, изключително лек и лесен за управление. Супер свеж дизайн със забавни стикери, които придават на колелото готино излъчване. Седалката и кормилото на велосипеда са регулируеми на височина, което означава, че ще расте заедно с вашето дете. Трябва ли още нещо? Какво ще кажете за персонализирана комфортна седалка Chillafish и непробивни 10″ EVA гуми, няма нужда да ги помпате никога! "Charlie" вероятно е на най-добра цена на пазара ... колко сладък може да бъде велосипедът за балансиране?
Chillafish Изображение

Chillafish - създаване на функционални и красиви играчки, които вдъхновяват децата по света да играят активно по здравословен начин, развивайки двигателните си умения от ранна възраст.

Chillafish (Чилафиш) е белгийска марка създадена през 2011 година. Екипът е млад и със свежи идеи, затова и продуктите носят този цветен и свободен дух в себе си. 

Charlie е първият велосипед за баланс! Този сладък тренажор за балансиране предлага на най-малките ездачи висококачествен 10-инчов велосипед за балансиране с интегрирана дръжка за носене, изключително лек и лесен за управление.

Супер свеж дизайн със забавни стикери, които придават на колелото готино излъчване. Седалката и кормилото на велосипеда са регулируеми на височина, което означава, че ще расте заедно с вашето дете.

Трябва ли още нещо? Какво ще кажете за персонализирана комфортна седалка Chillafish и непробивни 10″ EVA гуми, няма нужда да ги помпате никога!


"Charlie" вероятно е на най-добра цена на пазара... колко сладък може да бъде велосипедът за балансиране?

Сравнение на продукти