Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 876 770 917

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Цвят/Тема
Размер
Номер
Размер шапка
Размер ръкавици
Размер шал
Размер чорапи

Boboli

Boboli

Испанският бранд Boboli e утвърдeн като един от най-големите модни марки за деца. BOBOLI предлага страхотни колекции от детско облекло, които покриват всички нужди на децата от 0 месеца до 16 години. Моделите, които създават BOBOLI са функционални и пригодени към активния начин на живот на децата, за да осигурят максимален комфорт и устойчивост във всички игри и приключения! Да изследваме света заедно с BOBOLI! BOBOLI – винаги в крак с последните модни тенденции! Забавни, цветни и любопитни - винаги готови да насърчават децата да се впускат в нови, незабравими приключения! Марката Boboli е еквивалент на стил, комфорт, палитра от свежи цветове, високо качество на материите и не на последно място – свобода да изразяваш себе си! С BOBOLI никога няма да сгрешите в избора си на аутфит, защото са създадени с много любов и внимание към детайла - със своите атрактивни модели и актуални за сезона цветове, за да радват и вдъхновяват най-малките! Отговорност към здравето и природата! Безкомпромисен в качеството на дрехите, Boboli е сертифициран от OEKO-TEX, което гарантира, че предлаганите продукти отговарят на най-строгите стандарти и не съдържат вредни вещества, опасни за здравето на децата или околната среда! Нещо повече, Boboli се стремят към по-отговорен и устойчив начин на потребление, благодарение на качеството на дрехите, които са устойчиви на всички активности от малките безстрашни откриватели. В краткосрочен план, Boboli целят колекциите им да се изработват чрез устойчиви процеси или материали, като органичен памук или тъкани, създадени от рециклирани бутилки! “All together, we are BOBOLI!”
Boboli Изображение

Испанският бранд Boboli e утвърдeн като един от най-големите модни марки за деца.

BOBOLI предлага страхотни колекции от детско облекло, които покриват всички нужди на децата от 0 месеца до 16 години. Моделите, които създават BOBOLI са функционални и пригодени към активния начин на живот на децата, за да осигурят максимален комфорт и устойчивост във всички игри и приключения!


Да изследваме света заедно с BOBOLI!


BOBOLI – винаги в крак с последните модни тенденции! Забавни, цветни и любопитни - винаги готови да насърчават децата да се впускат в нови, незабравими приключения! Марката Boboli е еквивалент на стил, комфорт, палитра от свежи цветове, високо качество на материите и не на последно място – свобода да изразяваш себе си!
С BOBOLI никога няма да сгрешите в избора си на аутфит, защото са създадени с много любов и внимание към детайла - със своите атрактивни модели и актуални за сезона цветове, за да радват и вдъхновяват най-малките!


Отговорност към здравето и природата!


Безкомпромисен в качеството на дрехите, Boboli е сертифициран от OEKO-TEX, което гарантира, че предлаганите продукти отговарят на най-строгите стандарти и не съдържат вредни вещества, опасни за здравето на децата или околната среда!
Нещо повече, Boboli се стремят към по-отговорен и устойчив начин на потребление, благодарение на качеството на дрехите, които са устойчиви на всички активности от малките безстрашни откриватели.
В краткосрочен план, Boboli целят колекциите им да се изработват чрез устойчиви процеси или материали, като органичен памук или тъкани, създадени от рециклирани бутилки!

“All together, we are BOBOLI!”

Сравнение на продукти