Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 876 770 917

Меню
Меню

Здравейте!

Казвам се Аксиния Славейкова и съм собственик на магазин KINDER BOX.

През пролета 2019 година, реших да създам място за детска мода в северозападна България, а именно в Монтана.

Избрах страхотно помещение в центъра на областният град, на главен булевард, с огромни витрини и започнах изграждането на мечтата си! Исках да е на първо място уютно, да има кът за детски игри, да е синоним за добро отношение и най-важното да е ориентирано към качествените материи. За това и се спрях на две световно известни марки - американския бранд GUESS и испанския бранд BOBOLI

След няколко месеца труд и много желание най-накрая дойде денят на откриването.

19.08.2019

Денят в който сбъднах мечтата си!

Елеонор Рузвелт казва "Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си."

Беше слънчев понеделник, 19 август 2019 година, когато рано сутринта за първи път отворихме вратата за всички. Още в първите минути се появиха и първите ни бъдещи клиенти. До вратата ги очакваше малка маса с напитки и бонбони, както подобава за едно празненство... ПРАЗНЕНСТВОТО беше за душата ми! Най-накрая виждах как енергията която вложих започва да се материализира. През целият ден идваха хора, разглеждаха, питаха, купуваха. Беше ново за мен, но се чувствах в свой води. През първите дни беше все така натоварено, но следващите седмици потока от хора намаля. И беше време за.... действие.

ИНТЕРНЕТ, ЗДРАВЕЙ!

Мечтите идват в големи размери, за да можем да растнем заедно с тях!

Явно любимото ми градче, беше твърде малко за моята мечта. Трябвaха ми повече канали за продажба, ако исках да предлагам винаги най-новите колекции. Трябваше ми място където да предлагам дрехите си онлайн. Направих набързо Facebook и Instagram страници. И започнах да продавам продуктите си в интернет. За три месеца натрупахме няколко хиляди последователи в социалните мрежи, и все повече и повече започваха да ни забелязват. В началото на 2020 година беше готов и сайтът ни www.kinderbox.bg, като официалното му стартиране беше на 20 февруари.

БЪДИ ПОЛЕЗЕН!

Разстеж по време на пандемия.

Тъкмо бяхме започнали да се климатизираме в обстановката и целият свят беше изправен пред пандемия. Магазините, заведенията, почти всичко затвори. Никой не беше готов за това което предстоеше. Във време на криза в обществото, взех решение, че всичките ни стоки ще се продават с 20% намаление докато трае извънредната обстановка. Малък жест към всичките ни клиенти, но изключително помогна да наградим отношенията си с нашите клиенти. Положихме всички усилия, за да са сигурни хората, че пратките им са потготвени в пълни противоепидемични мерки. Изпращахме подарък маски към всички поръчки и получавахме много добра обратна връзка от хората.

Семейството на Kinder Box!

Най-доброто място за детска мода!

Целта ни винаги ще бъде, да предоставяме най-доброто обслужване и високо качество дрехи! Работата с големи брандове като GUESS и BOBOLI, ни помогна да научим много за света на детската мода. За една година в интернет успяхме да създадем връзка с повече от 2000 доволни клиенти и за наша радост, голяма част от тях, ни се довериха изцяло за гардероба на техните деца. Българките са известни със стройните си фигури и не рядко много майки успяват да намерят дрехи или аксесоари за тях самите. Нашата цел за бъдещето е да продължим да изграждаме добри отношения между нас и нашите клиенти. Историята от тук, ще я пишем заедно...

Последвайте ни в социалните мрежи